LiikelahjaForum


Olemme toimittaneet liikelahjoja ja mainoslahjoja painatuksilla jo vuodesta 2004. Asiakkainamme ovat suuremmasta yrityksestä pienempään. Toimintamme on aina ehdottoman luottamuksellista yrityksenne markkinointistrategioita huomioiden. Tuomme suuremmat erät mainoslahjoja painatuksilla suoraan tehdastoimituksina Kiinasta. Yhteistyökumppaneinamme on ISO standardien mukaisia toimijoita ja ympäristötekijät on otettu huomioon valmistusprosessissa. Tehdastoimitukset mahdollistavat tuotteidenne räätälöinnin toiveidenne mukaan. Voimme myös tehdä yrityksenne imagotuotteet omilla PMS väreillänne. Korkeatasoiset painatuksemme hyväksytämme aina ennen painatusta.

Mainoslahjat logolla

Mainoslahjat ovat meidän toimintaympäristömme, jolla olemme tehneet työtä jo 18 vuotta. Suunnittelemme ammattitaitoisesti teille sopivat tuotteet ja teidän tarpeenne huomioon ottaen myös sopivat painatukset logolla. Palvelemme kaikissa yrityksenne imagotuotteissa ja toimintamme on aina takuuvarmaa osaamista logopainatuksista ensiluokkaisiin tuotteisiin. Kaikkiin liikelahjoihin ja mainoslahjoihin voidaan lisätä logopainatus tai muu viestinne painatus. Painatusmenetelminä ovat kaikki käytettävät erilaiset painatusmenelmät kuten silkkipainatus, tampopainatus ja digipainatus. Tekstiileihin brodeeraus, erilaiset merkit ja pysyvät tarrat sekä laserkaiverrus ym. kaiverrukset.

Brodeeraukset

Brodeeraukseen soveltuu parhaiten tekstiili. Parasta brodeerauksessa on logon kestävyys. Logon väri ei haalistu eikä irtoa ja kestää hyvänä vaatteen tai tekstiilin elinkaaren. Brodeerauksessa kone ohjelmistonsa avulla ompelee tekstiiliin halutun mallisen ja kokoisen kuvan. Brodeerattavan logotiedoston tai muun brodeerattavan merkin ohjelman tekoon tarvitsemme vain tallennetun tiedoston niin brodeeraus voi alkaa. Suuremmat tehdastilauserät tuomme suoraan yhteistyökumppaneiltamme painatuksineen mm. Kiinasta esim. puuvillakassit, kuitukangaskassit ja viivottimet yms. suurempaan jakeluun tulevat tuote-erät.

Tuotteet

Tuotteemme ovat korkealuokkaista laatua johon voitte luottaa. Yhteistyökumppaneitamme ovat alansa parhaat valmistajat ja kaikille tuotteillemme annamme takuun. Valikoimastamme löytyvät tuotteet messuille, lanseeraukseen tai palkinnoiksi erilaisiin tarpeisiin sekä tilanteisiin. Autamme mielellämme hyvien vaihtoehtojen esittämisessä etsiessänne sopivia ratkaisuja yriyksenne imagotuotteiksi. Erityisesti suosittelemme luontoystävällisiä eko-tuotteitamme, joissa emme käytä muovia, kuten ekokasseja ja ekokyniä.

Pirjo Vapaaoksa

Olen työskennellyt mainos- ja liikelahjojen parissa 20 vuotta laajasti koko tuotesektorilla. Osaamistani kehitän uusien tuotteiden ja painatusmenetelmien seuraamisella yhteistyössä kotimaisten ja kansainvälisten alan yritysten kanssa. Osallistun kaksi kertaa vuodessa alan toimijoiden messuille, jossa tapaan Euroopassa ja kauempana valmistavat yritykset ja pysyn alan hermolla. Ammenan innostukseni työhöni mukavista asikkaista, koska pidän ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa olemisesta. Vapaalla viihdyn ulkona luonnossa erityisesti metsässä. Harrastuksiani ovat juoksu ja hitaasti hiihtäminen maisemista nauttien.